Хигиеничар/ка во Тетово

Активни огласи од ПЗУ Систина Офталмологија:

Хигиеничар/ка во Штип

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, дијагностичкиот центар на „Систина Офталмологија“ во Тетово објавува оглас за вработување на:

 

ХИГИЕНИЧАР

 

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски и албански јазик ќе се смета за предност

 

Личен профил:

  • Организираност и одговорност
  • Лична хигиена, уредност
  • Професионалионален и љубезен однос кон пациентите и останатите вработени
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за хигиеничар во Тетово“ – за местото за кое аплицирате за работа.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ