Новел : Агент за недвижности

 • Објавен пред 9 месеци
 • Новел Недвижности
 • Активен до 17.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Новел Недвижности има потреба за вработување на: Агент за недвижности

Основни одговорности:

 • Посредување при издавање/продажба, преговарање и советување за условите на пазарот
 • Воспоставување на позитивни односи со клиенти, контактирање и создавање/обновување на база од податоци
 • Континуирано следење на пазарот

Потребни квалификации:

 • минимум ССС
 • возраст над 25 години
 • комуникациски и продажни способности
 • искуство во продажба ќе се смета за предност
 • способност за тимска и работа во динамична средина
 • одлично познавање на англиски јазик
 • одлично познавање на работа со Office пакет и Internet
 • возачка Б-категорија ќе се смета за предност

Вашето CV може да го испратите на cv@novelestate.com

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг.

КЛИКНИ