Стоматолошка сестра

  • Објавен пред 6 дена
  • ПЗУ Илумидент
  • Активен до 29.01.2020
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

П.З.У Илумиден има потреба од Стоматолошка сестра со работно иускуство

Работно време : од 10h до 16 h

Пријавени на неопределено работно време

Вашето CV пратетего на ilumident@yahoo.com

КЛИКНИ