Адвокатски приправик и Стручен соработник

За потребите на Адвокатско друштво Кнезовиќ и соработници се распишува оглас за вработување на 

Адвокатски приправник и Стручен соработник

1. Адвокатски приправник 

- приправник со претходно работно искуство од 1 година

- познавање на англиски јазик

2. Стручен соработник

- Претходно работно искуство од минимум 3 години

- Положен правосуден испит

- Познавање на англсики јазик

Вашето CV испратете го преку копчето АПЛИЦИРАЈ