Соработник за одржување залихи

За компанијата: KAM MARKET доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • КАМ ДОО ИЛИНДЕН
  • Активен до 24.02.2024
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/3171747
  • Веб: kam.com.mk

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »