Хаусмајстор

За компанијата: Феникс е ланец на старски домови чија историја е од богат размер, првиот старски дом е основан во 2002 година во тешки услови и под друг назив кој што по неколкуте променети локации и борбата како и стремежот... повеќе за компанијата »

Дом за стари лица "Феникс" има потреба од Хаусмајстор.

Работни задачи:

- Извршување на ситни поправки и дефекти на електрични уреди

- Познавање на столарски работи

- Редовно одржување на домовите и реагирање по потреба за замена/поправка

- Следење и одржување на водоводна инсталација во домовите

-  Одговорен за следење на сервисни интервенции во домовите

Потребни услови:

- Искуство/познавање од вршење на хаусмајторски работи

- Одговорна и посветена личност

- Способност за тимска работа

- Задолжително поседување на возачка дозвола - Активен возач

Работниот однос се склучува на неопределено време, со пробен период од 1 месец.

Износот на платата се одредува согласно исполнетоста на критериумите за работната позиција.

Сите заинтересирани мозат да испратат свое CV на следниот маил: [најави се за да го видиш е-маилот] или  да се јават на следниот телефонски број 078382591.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »