РАБОТНИЧКИ

  • Објавен пред 7 месеци
  • FoodBar
  • Активен до 14.12.2019
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје

Погон за преработка на овошје и зеленчук има потреба од работнички со искуство во работење со храна.

Погонот се наоѓа на ул. Перо Наков во близина на квантакшкиот пазар.
Заинтересираните да ни пратат CV и телефон за контакт на info@foodbar.mk

КЛИКНИ