Касиер/ка

Плата од 25.000 ден. до 40.000 ден.

 • Објавен пред 11 месеци
 • МА Гаминг ДООЕЛ
 • Активен до 01.06.2023
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Скопје
 • Веб: admiralclub.com.mk

Работна позиција: КАСИЕР/КА

Времетраење: Определено 3 месеци (со можност за продолжување), на полно работно време од 40 часа неделно

Број на слободни позиции: За 10 лица

Регион: Скопје

Емаил : [најави се за да го видиш е-маилот]

Опис:

Барате интересна и перспективна работа во успешна компанија? Бидете дел од успешниот тим во АДМИРАЛ КАЗИНО !!!

 Нашата најголема придобивка во повеќе од 10 години успешно работење се вработените кои благодарение на нивните вештини, посветеност и одлучност, заднички ја креираат својата светла иднина.

МА ГАМИНГ нуди:

 • работа во брзорастечка компанија ;
 • работа во млад, креативен и амбициозен тим ;
 • брза и динамична работа ;
 • отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина ;
 • можност за професионално усовршување и напредување ;
 • јасно поставено скалило на одговорности и очекувања ;
 • плата од 25.000,00 МКД, до над 40.000,00 МКД;
 • искуство не е неопходно, бидејки е обезбедена обука.

МА ГАМИНГ бара:

 • минимум завршено ССС ;
 • флексибилност и проактивност ;
 • друштвеност, комуникативност и позитивен став ;
 • самоиницијативност во секојдневната работа, тимска работа и способност за работа под притисок ;
 • умешност во решавање на конфликтни ситуации ;
 • чесен однос кон работата, доверливост, лојалност и одговорност ;
 • прецизност и брзина во извршување на секојдневните работи ;
 • ведар дух, енергичност и смисла за хумор ;
 • одговорно и правилно ракување со парични средства.

Кај нас ве очекуваат многу различни активности, предизвици, интензивна обука, Договор за работа во согласност со законот и атрактивна заработка. Доколку верувате дека сте идеални за оваа работна позиција, испратете го вашето CV на емаил: [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака  за регионот за кој аплицирате.

Само кандидатите кои што ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »