Медицински сестри\техничари

  • Објавен пред 4 месеци
  • Feniks dom za stari lica
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Цела Македонија

Феникс дом за стари лица има потреба од МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ.

Испратете CV или јавете се на 076/344-244.

КЛИКНИ