Перална за угостители

Плата од 25.000 ден. до 27.500 ден.

Индустриска перална која користи најсовремена технологија и соработува со голем број хотели и ресторани, има потреба од работник во перална, кој ќе ракува со најсовремени машини, на полно работно време, почетна плата 26.000,00 денари. Претходно работно искуство не е потребно, но ќе преставува предност доколку го поседувате. Лоцирани сме во населба Маџари (во близина на Кам Маркет). Вашите апликации испратете ги на  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »