Раководител на маркет

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДТ Стокомак ДОО
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи по концептот хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетот во ДРАЧЕВО, вработуваме РАКОВОДИТЕЛ НА МАРКЕТ

Основна дефиниција и цел на вработените се:

- водење и одржување на мотивитан тим со кој треба да ги постигнете очекуваните резултати, во делот на услуга, свежина, достапност на производи преку ефикасни работни принципи

- да обезбедите сигурност кај потрошувачите дека секогаш ке имаат на достапност високо – квалитетни производи, како и дека секогаш им обезбедите сигурна и точна наплата

- организирање на работните смени, организирање работни состаноци со вашиот тим преку кој го едуцирате за поефикасни и поефективни принципи во начинот на организирање на маркетот

Потребни квалификации:

- минимум ССС

- инспиративен стил на лидерство и способност да создадете стабилна работна средина, како и да го мотивирате вашиот тим да ги заврши секојдневните задачи и отидат чекор понапред за клиентите,

- Искуство во малопродажба или водечки тим од минимум 1година

- Подготвеност за тимска работа, способност да му помогнете на вашиот тим да ги постигне своите цели во кариерата преку делегирање, зајакнување и тренинг

- активен и практичен пристап за водење на вашата продавница до највисоки стандарди, преземање одговорност за вашите резултати и континуирано настојување за подобрување

- Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност, високо професионална работна етика, свест за политиките и процедурите на компанијата

Наша понуда:

- почетна плата 16.500+бонуси поврзани со резултатите,

- доплата за работа на државен празник,

- прогресивна кариера – поради брзото ширење, постојано сме во потрага по стабилен и силен тим. Со искуството од раководител на маркет, во иднина можете да водите цела област ( неколку маркети) или да го продолжите работењето во некој друг сектор


 

Пријавување и испраќање на ваши биографии на : vrabotuvanje@stokomak.com.mk

 

КЛИКНИ