ДТ Стокомак ДОО

ЕМБС: 4718623
Индустрија: Трговија
Адреса: ул.СТОЈКА ЦЕКОВА бр.62/зграда 30-кат 2 - Гази Баба
Град: Скопје
Facebook: stokomak.diskont
Стокомак е ланец на дисконти продавници кој работи по концептот хард-дисконт.барај огласи за вработување » барај останати огласи »