продавачи/касиери

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДТ Стокомак ДОО
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи според концептот и принципите хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, за потребите на маркетите во Кисела Вода, Расадник и Драчево вработуваме 4 КАСИЕРИ/ПРОДАВАЧИ

 

Основна дефиниција и опис на работните задачи на вработените се:

 

- Точно кусање на каса, обезбедување на точна состојба на производите во маркет, ниски кусоци, и поголема ефективност во работењето

 

- Со својот однос, и познавање на производите да допринесе да ги задржи постојните и да привлече нови купувачи

 

- Ја одржува исправноста на производите, проверува и сложува роба на прием, ги дополнува полиците, редот и хигиената во маркет

 

- Комуникативен однос и желба за тимска работа.

 

Квалификации;

 

- ССС

 

- Предност е работно искуство во трговија / продажба од минимум 1година

 

- Подготвеност за тимска работа

 

- Високо развиено чувство за координирање на трошоци и економичност

 

- Одлични интерперсонални и комуникациски способности и добар однос со купувачи

 

Наша понуда: почетна плата 13,000, доплата за работа на државен празник, можност за учење и напредување во секторот продажба

 

Пријавување и испраќање на ваши биографии на : vrabotuvanje@stokomak.com.mk

КЛИКНИ