ДТ Стокомак ДОО: Продавач/ка - Касиер/ка - Капиштец

Продавач/ка - Касиер/ка - Капиштец

За компанијата: Стокомак е ланец на дисконти продавници кој работи по концептот хард-дисконт. повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »