Референт за набавка

  • Објавен пред 5 месеци
  • ДТ Стокомак ДОО
  • Активен до 26.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Стокомак е ланец на дисконтни маркети кој работи според концептот и принципите хард-дисконт. Поради проширување и отварање на нови работни позиции, вработуваме 1 РЕФЕРЕНТ ЗА НАБАВКА

Пријавување и испраќање на ваши биографии на: vrabotuvanje@stokomak.com.mk

 

 

КЛИКНИ