Продавач/ка - Касиер/ка - Ѓорче Петров

Плата од 28.500 ден.

За компанијата: Стокомак е ланец на дисконти продавници кој работи по концептот хард-дисконт. повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »