Ортопедски техничар

Про-Ортос Медикал има потреба од вработување на лице за:

Изработка на индивидуални ортопедски помагала.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно медицинско училиште,
  • Познавање на странски јазик (Англиски)
  • Познавање и работа со компјутери.

Вашите податоци (CV) можете да ги испраќате на емаил адресата: [email protected]