Кафе дуо бара персонал за работа

Кафичот "caffe duo" има потреба од женски и машки персонал, за подготовка и послужување на безалкохолни пијалоци и кафиња. Искуство задолжително. Кафичот се наоѓа во трговскиот центар во населба Лисиче. Број за 078388943

КЛИКНИ