Архитект

Друштвото за архитектура, урбанизам и инженеринг ТЕТРАКТИС Кристијан ДООЕЛ од Скопје објавува оглас за вработување за позиција – АРХИТЕКТ

Потребни квалификации:

  • ВСС - Aрхитектонски факултет (завршени или последна година од студии / работно искуство од минимум 2 години во областа на архитектонско проектирање ќе се смета за предност)
  • Познавање на англиски јазик
  • Задолжително познавање на “ACAD” програм
  • Работа во Microsoft Word, Excel и Power Point
  • Работа во “Photoshop” ќе се смета за предност
  • Напредни вештини за 3Д моделирање
  • Возачка Дозвола – Б категорија ќе се смета за предност

 Потребни вештини, познавања и карактеристики:

  • Иницијативност, доверливост, способност за аналитичка работа, способност за решавање на конфликти, способност за работа под притисок

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горе наведените услови потребно е да испратат резиме (CV) на е-маил адресата [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »