Оглас за Битолa, Прилеп, Ресен, Кавадарци, Неготино

 • Објавен пред 12 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 15.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

Оглас за вработување во следните градови:

 

Битолa, Прилеп, Ресен, Кавадарци, Неготино

 

Можности:

 • Вложете ја вашата енергија,време и упорност,
 • Стекнете знаење и високо ниво на квалитетна работа и професионализам,
 • Бидете успешни,соработувајте со нас.

 

Понуда од наша страна:

 • Платена обука,
 • Примања 30.000 +,
 • Професионален раст и унапредување.

 

За дополнителни информации и апликации, пишете ни на: kajakapital25gmail.com

КЛИКНИ