Магационер и транспортер

  • Објавен пред 2 недели
  • Public Media-Viral
  • Активен до 25.11.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Public Media-Viral:

ОПЕРАТОР НА АЛБАНСКИ ЈАЗИК (работа од дома)

МАГАЦИОНЕР И ТРАНСПОРТЕР

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:

– грижа за имиџот на компанијата
– примена на стандардите за работа
– градење и негување добри односи со потрошувачите, колегите и претпоставените
– примена на организациски вештини во Магацинските простории
– секојдневна набавка на роба 
– евиденција на документи 
 

Потребни квалификации:

– развиени комуникациски и организациски вештини и подготвеност за тимска работа
– желба за понатамошно учење и развој
– совесност, одговорност и самомотивираност
– флексибилност и способност за адаптација
– самоиницијативност
– трпеливост
– способност за работа под притисок
– најмалку завршено средно образование
– задолжително возачка Б категорија
– кандидатите со Ц категорија ќе имаат предност

На вработените им нудиме:

– мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се на прво место.
– можност за зголемување на плата во првите 6 месеци.
– можност за работа со докажан тим за продажба.

Предност ќе имаат апликанти со работно искуство во областа на логистика, транспорт и комерција.

 

Испратете ја Вашата биографија (CV) на publicmediamarketing@gmail.com со назнака "МАГАЦИОНЕР И ТРАНСПОРТЕР"


Само одреден број на селектирани кандидати ќе бидат известени и повикани на тестирање и разговор.

 

КЛИКНИ