Помошници во салоните на А1 Македонија -​ Скопје

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

ПАВ Мотиви за својот клиент А1 Македонија, бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

Помошник во салоните на А1 Македонија (Реон Скопје)

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања,
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Вашата биографија испратете ја на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака Помошник во салоните на А1 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »