Работници за магацинско работење - спремачи на роба

За компанијата: ПОЧЕТОЦИ И ИСТОРИЈА КАМ доо е најголем национален хард-дисконт и трговец-лидер во малопродажбата во Македонија. КАМ ги следи принципите на хард-дисконт: висок квалитет по ниски цени. Зад успехот на КАМ... повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »