Продавач/ка

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

 • Објавен пред 3 недели
 • Мајстор Мики
 • Активен до 24.06.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје


Потребни квалификации:

 • Минимум ССС – електро/машински техничар се смета за предност
 • Со и без работно искуство.


Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим.
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
 • Организираност и одговорност.


        Ви нудиме:

 • Почетна месечна плата (со можност за зголемување) во висина од 25.000-35.000 денари (во зависност од предходното работно искуство на кандидатот на иста или слична позиција.
 • Додатоци на плата по основ на: минат труд, согласно законските прописи.
 • Исплата на регрес за годишен одмор.
 • Можност за напредување во работата и награди за работна успешност и посветено извршување на работните задачи.
 • Работа во пријатна и позитивна атмосфера.

       Сите заинтересирани кандидати нека испратат свое CV со фотографија не постара    од 6 (шест) месеци  на следниов мејл.        [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »