Маркетинг агент

 • Објавен пред 11 месеци
 • УНИОН ИНВЕСТ ГРАДБА
 • Активен до 16.11.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Интернационална компанија ,,Младинска книга,, има потреба од амбициозни и одговорни личности кои имаат можност со труд и посветеност да достигнат највисоко ниво и да ја продолжат приказната која трае повеќе од 60 години!

Добивате:

 • бесплатна обука - тренинг
 • динамична работа
 • бонус и напредување за успешните

Потребни услови:

 • сопствен автомобил ( не е неопходно )
 • искуство во комуникација и работа со клиенти
 • амбиција за високи достигнувања
 • минимум ССС
 • возраст над 35 год.
КЛИКНИ