Автомеханичар

 • Објавен пред 3 недели
 • Октопус Ријека ДОО
 • Активен до 17.09.2021
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Октопус Ријека ДОО, хрватска компанија специјализирана во геотехнички работи на височини и на непристапни места, објавува оглас за следната работна позиција:

АВТОМЕХАНИЧАР

 • Самостојност во работата,
 • Минимална почетна плата од 60.000,00 денари па нагоре,
 • Минимално работно искуство од 3 години,
 • Пожелно е познавање на градежна механизација,
 • Задолжителна возачка дозвола Б категорија,
 • Ќе се смета за предност поседување на Ц или Е категорија,
 • Средна стручна спрема.
 • Обезбедено сместување и работна дозвола за во Хрватска,
 • Работните обврски може да бидат и во Македонија и во Хрватска (зависно од потребите на фирмата)
 • Можност за дополнителна едукација,
 • Можност за постојано вработување.


Подетални информации за природата на работата може да добиете на http://www.octopus.hr/info/, како и на тел: 02 3121-041, со детали за условите и организацијата на работата.

Вашите пријави испратете ги [најави се за да го видиш е-маилот]