Овластен Сметководител

 • Објавен пред 12 месеци
 • ФЛУИДИМ
 • Активен до 24.03.2023
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Куманово
 • Телефон: +38931424665
 • Веб: fluidi-m.mk
 • Facebook: fluidi.m

ФЛУИДИ М вработува: ОВЛАСТЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ - Куманово

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

 • Високо образование во соодветната област;
 • Претходно работно искуство од минимум 5 години, а во голема компанија се смета за предност;
 • Познавање на подготовка и анализа на финансиски извештаи, книжења и годишна сметка;
 • Работа со апликациитe од областа на сметководствствена евиденција, како и  изработка на пресметки и презентации;                                                                                   
 • Лиценца за овластен сметководител;
 • Високо развиени организациони и аналитички способности.

Профил на личност:

 • Одлични интерперсонални и комуникациски способности
 • Организираност, одговорност, лојалност и ориентираност кон цели
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »