Менаџер за Продажба

 • Објавен пред 5 месеци
 • АТОМЕМ ДОО Скопје
 • Активен до 19.09.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Менаџер за Продажба во Продавница –CARBOX – Аеродром / Сити Мол -Скопје

   

CARBOX - Продавница за Авто Опрема и Козметика www.carbox.mk

 

Менаџер за продажба - да се обезбеди дополнителна контрола на пласирање на производи за Авто Опрема и Козметика и добра изложеност на артикли и следење на продажбата.

 

Вештини и квалитети кои треба да имаат

 

 • Фокусираат на зададените целите.
 • Увереност и лојалност.
 • Можноста за самостојна и тимска работа.
 • Презентациски вештини.
 • Продажни вештини.
 • Способноста за ефикасно решавање на одредени проблеми.
 • Комуникативност.
 • Tрпеливост и упорност.
 • Познавање на компјутерски вештини(excel,word)
 • Возачка дозвола(б категорија)

 

Oдговорности на - Менаџер за продажба

 

 • Следење на продажба во објекти.
 • Позиционирање на артикли.
 • Информирање за обртот на артиклите и волуменот на продажба за истите.
 • Помош на потрошувачите да го пронајдат бараниот производ.
 • Следење на артикли (декларации,оштетување на роба)
 • Поставување и пратење на акциски банери за одредени артикли(акциски)

 

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа
 • Нето почетна плата во износ од 18.000 денари.

 

Огласот е активен 15 дена од денот на објавувањето.

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-мејл адреса:  info@atomem.com.mk, со задолжителна назнака на апликацијата „за Менаџер за продажба .

КЛИКНИ