Администратор за пријава на штети во Сектор за штети .

 • Објавен пред 3 недели
 • Уника АД Скопје
 • Активен до 16.06.2021
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Друштвото за осигурување УНИКА  АД Скопје има потреба од Администратор за пријава на штети  во Сектор за штети .

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ

-комуникација со клиенти

-прием на странки за оштетни побарувања,комплетирање на оштетни побарувања

-работа во системот на штети

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • високо образование
 • искуство во областа на осигурување
 • одлично познавање на англиски јазик
 • организациски вештини и тимска работа
 • познавање на работа со компјутери

НАДОМЕСТ НА ПЛАТА

 • почетна  нето плата 20.000 денари

Сите заинтересирани кандидати да го испратат своето CV на info@uniqa.mk најдоцна до 10.06.2021 година.

Со испраќање на Вашето CV сметаме дека сте согласни да ги чуваме и обработуваме Вашите лични  податоци согласно нашите идни потреби во согласност со одредбите на Законот за лични податоци.

Апликациите на кандидатите кои не ги исполнуваат барањата нема да бидат разгледувани.