Соработник во Логистика

 • Објавен пред 8 месеци
 • Manpower d.o.o.
 • Активен до 31.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ManpowerGroup е глобален лидер и иноватор во областа на човечките ресурси. Обезбедуваме иновативни кадровски решенија и услуги кои им овозможуваат на нашите клиенти да бидат најдобри во постојано променливиот пазар на трудот. Ние се грижиме за луѓето и улогата што една работа ја игра во нивните животи. Ние ги почитуваме луѓето како поединци, веруваме, ги поддржуваме и им овозможуваме да ги постигнат своите цели како во бизнисот така и во животот.


Во моментов, бараме кандидат кој ќе стане дел од професионалниот тим на нашиот партнер, „Gudmark Group“ лидер во производството на бои и лакови. Во потрага сме по кандидат за позицијата:

 

Соработник во логистика

Локација: Скопје

 

Опис на работни обврски:

 • Унапредување и следење на логистички и складишни активности и инфраструктура •
 • Следење на трошоци во деловниот сектор •
 • Безбедност и заштита при работа на вработените во магацин •
 • Организација на увоз (документација и организација на транспорт) од Србија до Македонија
 • • Дистрибуција на стоки до крајните потрошувачи во Македонија
 • • Мониторинг на залиха и контрола на работата на магацинот во Скопје
 • • Учество во контролните пописи, како и во редовниот годишен попис на магацинот
 • • Ги извршува сите други активности поврзани со логистика во согласност со упатствата на менаџерот

 

Профил на кандидатот:

 •  VII степен на стручна подготовка, царина и шпедиција или економски смер
 • • Работно искуство од 2-3 години (искуство во категорија на производи бои и лакови ќе се смета за предност)
 • • Развиени организациски вештини и педантичност во работата
 • • Компјутерска писменост и напредно познавање на MS Office пакетите
 • • Познавање на англиски јазик- средно ниво •
 • •Возачка дозвола B категорија (активен возач)

 

Сите заинтересирани кандидати можат да го пратат своето CV на marija.milosevic@manpowergroup.rs или posao@manpowergroup.rs.

Сите кандидати ќе бидат известени, а кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат поканети на интервју. ManpowerGroup обезбедува еднакви можности за сите и ги зема предвид сите кандидати без оглед на пол, брачен статус, националност, возраст, потекло, религија, раса, боја на кожа, сексуална ориентација, физички или ментални недостатоци.
 

КЛИКНИ