Инвеститор на апликации за iOS и Android

 • Објавен пред 2 недели
 • Major Ltd.
 • Активен до 29.10.2020
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Цела Македонија

Добар ден,

Ние сме канадска компанија која работи повеќе од 10 години искуство и сме фокусирани на вработување одлични луѓе за големи претприемачи.

 

Лицето што го бараме треба да ги има следниве барања:

 

 • Создавање апликации за IOS и Android.
 • Бидете во можност да ја поврзувате мрежата и да комуницирате со крајниот клиент.
 • Добри вештини за базата на податоци со можност за создавање од почеток до крај и одржување со текот на годините.
 • Знаење за тоа како да се ажурира складиште како GitHub и да се ажурира.
 • Бидете запознаени со Basecamp или кој било друг софтвер за управување со проекти.
 • Документацијата за верзијата е од витално значење бидејќи ќе биде важно да се запишат сите обработени дејства и промени за другите развивачи да имаат лесен систем за следење и да ги следат сите релевантни промени во кодот.
 • Силна способност за брзо учење и спроведување.
 • Самоуверен и сигурен.
 • Мотивирани да ги ажурираат и документираат промените во кодот.
 • Клиент центриран.
 • Ориентација кон клиенти.
 • Интерперсонална свест.
 • Изведување под притисок.
 • Флексибилен.
 • Управување со стресот.
 • Умешен во GitHub, Басекамп.
 • Пожелно искуство со Клавијо.
 • Детално ориентирана
 • Добра комуникација (јасна, јасна и почитувана).
 • Одличен пишан и говорен англиски јазик.
 • Работно време од понеделник до петок од 9:00 до 18:00 часот.
 • Лицето мора да има 1 - 2 години искуство во развој на апликации во iOS и Android.

 

Ако сметате дека добро одговарате на оваа позиција, ве молиме пријавете се на нашето објавување на работни места и споделете портфолио од претходната работа.

Ви благодарам!

Со почит

КЛИКНИ