Шеф на кујна/Шеф на рецепција

Шеф на Кујна - Шеф на рецепција 

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
 

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство на иста позиција
  • Познавање на англиски јазик 

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:
 

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Професионален однос
  • Способност за индивидуална и тимска работа

 

Вашата професионална биографија (CV) можете да ја испратите директно на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »