Комерцијалист

За компанијата: Амбрела Корпорација Доо Скопје . е основана во 2013 година. За осум години колку што сме на пазарот се изборивме за позиција на лидер во продажба и дистрибуција на електронски цигари и течности за електронски цигари. повеќе за компанијата »

Компанијата Амбрела Корпорација ДОО Скопје е регионален лидер во дистрибуција на електронски цигари и дополнителна опрема. Ексклузивен дистрибутер на врвните светски брендови во категоријата електронски цигари, запалки и наргиле, компанијата е присутна на целиот пазар. За да ги подобрат своите активности на територијата на Македонија, директорот на компанијата донесе одлука да распише оглас за следниве позиции:

 

                                                                         КОМЕРЦИЈАЛИСТ

 

РАБОТЕН ОПИС:

• Развој и одржување на продажната мрежа

• Продажба и нумеричка дистрибуција на производи

• Спроведување на мерчендајзиг активности на продажни места

• Планирање на работа на терен

• Унапредување на присуството на брендот на компанијата

 

УСЛОВИ:

  • Висока стручна спрема од областа на земјоделство, фармацијата, хемијата, технологијата, медицината, биологијата или ветерина;.
  • Претходно работно искуство во исти или слични работни места
  • Познавање за работа на компјутер
  • Ориентација кон резултатите
  • Способност за работа под притисок и во строго утврдени рокови
  • Флексибилност при прифаќање и завршување на задачите

 

НИЕ ВИ НУДИМЕ:

  • Работа во предизвикувачка околина во која постојано ќе се подобрувате и професионално ќе созревате;
  • Очекуваме да работите напорно, и вашите напори ќе бидат препознаени и правилно наградени… и многу повеќе

 

 

Тимот на Амбрела

 

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »