Електричар

Плата од 25.000 ден. до 50.000 ден.

Фирмата ЕЛЕКТРО МЕ-НА Дооел Скопје која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации поради зголемување на обемот на работа има потреба од  електричари и помошници електричари со следниве квалификации:

  • Минимум ССС
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач)
  • Работно искуство во областа минимум 1 година

Ве молиме вашата кратка биографија со прикачена ваша фотографија да ја испратите на следната е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »