Комерцијален стручен соработник

За компанијата: Аксон Холдинг ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана во 1995 година со седиште во Скопје. Дејност на компанијата е промет на големо со храна за доенчиња и мали деца, додатоци на исхрана, влажни марамчиња и др. повеќе за компанијата »

Активни огласи од АКСОН ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје:

Продукт/Бренд менаџер

Аксон Холдинг ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана во 1995 година со седиште во Скопје. Дејност на компанијата е промет на големо со храна за доенчиња и мали деца, додатоци на исхрана, влажни марамчиња и др.

Со цел понатамошен континуиран и долгорочен раст и развој на компанијата, распишуваме конкурс за работна позиција:

  • КОМЕРЦИЈАЛЕН СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

Потребни квалификации:

- VII-1 степен на стручна подготовка - медицински, фармацевтски, стоматолошки факултет, биологија, биохемија, нутриционизам;

- со или без работно искуство во промоција на производи;

Опис на работно место:

- Секојдневна посета на лекари и фармацевти;

- Промоција и презентација на производите;

- Изработка и имплементација на маркетинг планови и реализација на зададени цели;

- Редовни извештаи од работа на терен;

- Организација и учество на стручни и едукативни настани.

Потребни вештини и способности:

- Активно познавање на англиски јазик;

- Активно познавање на MS Office;

- Возачка дозвола Б категорија;

- Одлични комуникациски и презентациски способности;

- Организираност и одговорност кон доверените задачи;

- Флексибилност и способност за тимска работа;

Ви нудиме одлични услови за работа, обука, како и можност за истакнување на своите професионални способности.

Ве молиме за достава на Вашето CV на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат исконтактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »