Помошници во салоните на А1 Македонија -​ Скопје

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

ПАВ Мотиви за својот клиент А1 Македонија, бара кандидати за повремено ангажирање на работната позиција:

Помошници во салоните на А1 Македонија за:​

Скопје

Одговорности и задачи:

  • Постапување по кориснички барања,
  • Работни денови пон-пет (4 часа дневно).

Потребни услови за работа:

  • Желба за работа со корисници,
  • Одлични комуникациски и презентациски способности,
  • Работа со компјутери (MS Office).

Ве молиме испратете Ваше CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  најдоцна до 20.03.2023 година.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »