Заварувачи, Бравари, Општи Работници

Плата од 22.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • Завар Компани ДОО
  • Активен до 01.07.2022
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/2529-700

Zavar Komapni DOO - Skopje, ima potreba od:
Завар Компани ДОО - Скопје, има потреба од:

  1.  Општ Работник
  2.  Машинобравар
  3.  Заварувач TIG /MIG
  4.  Металостругар

 

Опис на работа: МИГ, МАГ ТИГ заварување, фабрикуваје на метал, работа со рачен електричен алат, рачен алат, мачински работи, полирање, брусење, Оператор на компутерски неведувани машини за обработка на метал.

Пријавување: [најави се за да го видиш е-маилот] ; тел: 02-2529600, 02-2529700;  адр.Благоја Стефковски ББ Скопје

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »