Хигиеничар/кa со искуство

За компанијата: Вo Октомври 2012 година го отворивме Trend Food Bar кој служи автентична вкусна храна и голем избор на пијалаци. Исто така постојат и гурмански сендвичи, салати и свежи цедени сокови кои може да ги изберете.... повеќе за компанијата »

Кафана во Дебар Маало  има потреба од Хигиеничар/ка со работно искуство (одговорни, културни и сериозни кон работните обврски) 

Потребни квалификации:

  • Задолжително работно искуство.

Ние нудиме:

  • Одлични и динамични услови за работа, 
  • Месечна нето плата 
  • персонален оброк
  • к-15
  • платен годишен одмор

 

Контакт: информации 075/243-663

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »