Дистрибутер за достава на стоки

  • Објавен пред еден месец
  • ТРИ М ТРЕЈД
  • Активен до 26.06.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

Фирмата ТРИ-М ТРЕЈД ДООЕЛ Скопје, има потреба од возач за дистрибуција на стоки.  Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Завршено минимум средно образование
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Искуство во дистрибуција

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [email protected]