Комерцијалист

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Euro Tools
 • Активен до 23.02.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

EURO TOOLS – СКОПЈЕ, Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа, има потреба да вработи:

КОМЕРЦИЈАЛИСТ
(за реонот на Скопје)

 

Потребни квалификации:

 • Минимум завршено средно образование
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета како предност
 • Возачка дозвола  Б – категорија, активен возач (минимум 2 години)

 

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите

 

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

 

Ние нудиме:

 • Обука на кандидатите
 • Можност за професионален развој и унапредување
 • Службено возило

 

Доколку сте комуникативни, ориентирани кон остварување на резултати и сакате да работите со купувачи, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите преку полето Аплицирај.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведениве услови, ќе бидат контактирани!