Се бараат келенри и кувар

  • Објавен пред 6 месеци
  • Restoran Campari Mavrovo
  • Активен до 10.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Цела Македонија

Ресторан во Маврово бара келнери, кувар и помошник во кујна за престојната сезона. Обезбедено сместување и храна. Плата по договор.

КЛИКНИ