СЛАТКАР/ДЕКОРАТЕР

  • Објавен пред 3 месеци
  • CAKE BOUTIQUE
  • Активен до 23.04.2019
  • Позиција: Сликар/музичар/уметник
  • Локација: Скопје

Се бара декоратер за торти.

Можни кандидати: лица со дарба за сликање и вајање или лица со завршено уметничко школо.

КЛИКНИ