МЛТ ИНВЕСТМЕНТ ДООЕЛ Скопје: Професионален кадар - Презентер

Професионален кадар - Презентер

Плата од 25.000 ден.

MLT Investment Ltd. вработува ПРОФЕСИОНАЛЕН КАДАР за својот тим со локација во град Скопје


КОИ СМЕ НИЕ ?
Мултинационална компанија која овозможува исклучително искуство за нашите клиенти во областа на online игрите на среќа. MLT Investment Ltd. нуди услуги во делот на објаснување на игрите на среќа, што значи дека ние не работиме со клиенти, ниту со кеш или електронски пари. 

Ние сме присутни во повеќе европски земји и сега го прошируваме нашиот тим и во Скопје. Нашата активност е строго регулирана и работиме во согласнот со европските и македонските регулативи. 

Од нашето долгогодишно искуство научивме дека само доколку вработените се среќни и задоволни, ќе можат да постигнат добри перформанси. Токму ова е причината поради која ние се грижиме за нашите вработени и се трудиме да овозможиме најдобри услови за работа. Ние сме компанија која смета дека секој заслужува шанса да докаже дека може да работи за нас. 

Што очекуваме од вас:

  • Добро познавање на англиски јазик 
  • Поседување на организациски и комуникациски вештини
  • Одговорност и самодисциплина
  • Посветеност кон работата
  • Подготвеност за работа во 3 смени (07:00-15:00) (15:00-23:00) (23:00-07:00)

Не е потребно претходно работно искуство, бидејќи ние ги цениме нашите вработени според нивните лични особини. 

Плата и бенефиции:

  • Почетна нето фиксна плата 25.400 ден со можност за зголемување 
  • Месечни бонуси според вашите работни перформанси
  • Платена обука од страна на компанијата

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »