Дистрибутер-возач

 • Објавен пред една недела
 • Топ Систем ДОО
 • Активен до 13.07.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Друштво за трговија и услуги Топ Систем ДОО експорт-импорт Скопје кое се занимава со увоз,продажба и дистрибуција на моторни масла и масти од реномирани брендови,поради зголемување обем на работа има потреба од:

 

 

ВОЗАЧ - ДОСТАВУВАЧ


Потребни квалификации: 

 • Минимум средно образование 
 • Пожелно претходно работно искуство во дистрибуција
 • Возачка дозвола Б или Ц – категорија / активен возач
 • Постојано место на живеење во Скопје

Одговорности и задачи:

 • Навремена дистрибуција на производите
 • Развивање и одржување на односите со клиентите
 • Уредна достава и заверка потребната документација

Очекувани вештини и способности:

 • Динамични лица, насочени кон остварување резултати
 • Организирани и мотивирани личности
 • Способност за работа под притисок и со кратки рокови
 • Флексибилност за работа на терен 

 

 

Доколку сакате да работите во динамична атмосфера со постојано надградување на своите познавања, пратете го вашето CV со мотивационо писмо на:

 info@top-system.com.mk, со назнака„Дистрибутер-Возач “

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Ве молиме без телефонски јавувања!

КЛИКНИ