Доставувач Гостивар

За компанијата: Hello Post - најдобрата и најголема компанија за достава во Македонија! Hello Post нуди достава на писма, пакети и габаритни пратки. Hello Post има канцеларии во 36 градови низ Македонија и секојдневно ја опслужува целата земја! Најдобар партнер за било кој бизнис, домаќинство, е-трговија... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Хелло Пост ДООЕЛ
  • Активен до 31.07.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Гостивар