Возач на камион со Ц

Вработуваме едно лице како шофер/возач на камион со Ц категорија. Камионот е со хијап (кран) и се вози исклучиво низ Македонија. 

Услови: 

- Важечка возачка дозвола - Ц категорија.

- Претходно работно искуство како возач со Ц категорија. 

КЛИКНИ