Доктор/ка по стоматологија

  • Објавен пред 7 дена
  • ПЗУ Мама Дент
  • Активен до 27.10.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стоматолошката Ординација ПЗУ МАМА ДЕНТ- Др. Бојана Ангелова во о. Зелениково има потреба од доктор/ка по стоматологија.

Потребно е поседување на важечка лиценца за работа. 

Ве молиме сите заинтересирани да испратат CV на [најави се за да го видиш е-маилот]