Продажен асистент

Групацијата Магнетик има потреба од продажни асистенти за своите нови проекти во Рамстор и Скопје Сити мол. Бараме вредни работници, нудиме мотивирачка плата и високо мотивирачки бонуси. Работното искуство ќе се земе како предност при изборот.

www.magnetik.com.mk

facebook: Magnetik

КЛИКНИ