Работник во сметководство

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

„Македонијатурист“ АД Скопје има потреба од вработување на  Работник во Сметководство

Потребни услови:

  • економски факултет
  • со или без работно искуство
  • посветеност и иницијативност

Одлични услови за работа.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »