Фармацевтски техничар

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПЗУ Аптека Фанури Фарм
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ Аптека има потреба од 1 фармацевтски техничар со положен стручен испит.Заинтересираните кандидати своите апликации да ги испратат по електронска пошта (pzufanuri.farm@hotmail.com) или лично да ги достават во аптека

КЛИКНИ